FETA BEATS !

Hösten och vintern 2019 så presenterar LOVESHACK Sveriges absolut lyxigaste swingkväll för alla par, tjejer och killar som älskar att träffas för underbara möten tillsammans i en trygg och fräsch miljö.

LOVESHACK GOLD är en extra lyxig kväll för alla gäster som uppskattar och värdesätter klubbesök som erbjuder massa innehåll samt en härlig gemenskap och skön stämning.

Alla LOVESHACK GOLD kvällar inleds med en välsmakande middag som skapar en möjlighet att enkelt och avslappnat kunna bekanta sig lite extra med övriga gäster för kvällen. Givetvis ingår kaffe och sötsak efter middagen. Efter avslutad middag så väljer en del att avnjuta en stund i bastun medans andra kanske väljer att hänga i baren och där avnjuta en god drink tillsammans med andra gäster innan kvällens heta möten inleds.

Strax innan midnatt så serverar köket en uppskattad energikick i form av Mattias klassiska äppelpaj med vaniljsås. (MUMS) Detta är ett ypperligt tillfälle att ladda upp batterierna samt knyta nya kontakter inför nattens fortsatta möten och lekar.

Innan kvällen avrundas så serveras den klassiska vickningen efter midnatt till alla sexatleter som önskar extra energi i kroppen sista timmen innan stängning.

Sammantaget så är LOVESHACK GOLD Sveriges absolut lyxigaste klubbkväll för alla swingers som älskar och värdesätter massa innehåll, skön gemenskap samt spännande möten i natten tillsammans med andra.

SNABB INFO – GOLD
Premiär: Lördag 14:e September
Öppettider: 20.00 – 02.30
Insläpp: 20.00 – 21.00
Inriktning: LOVESHACK GOLD – Sveriges lyxigaste swingkväll
Typ av kväll: Mixafton för par, tjejer och killar
Middag: Ja
Äppelpaj: Ja, inkl. vaniljsås
Vickning: Ja, klassisk LOVESHACK vickning
Medlemsavgift: Nej, LOVESHACK har inget medlemskap
Parkering: Kostnadsfritt för bil, husbil & husvagn
Entré inkl. middag: 300:- per person
Entré utan middag: 250:- per person
Betalning: Swish alt. kontant

Vem / vilka passar LOVESHACK GOLD för ?
LOVESHACK GOLD är kvällen för alla sexhungriga par, tjejer och killar som uppskattar och värdesätter en klubbkväll som erbjuder massa innehåll samt en härlig gemenskap och skön stämning.