FETA BEATS !

LOVESHACK NIGHT är Sveriges kanske mest uppskattade parkväll för alla par och tjejer som vill kunna njuta tillsammans med inslag av god mat och dryck UTAN singelkillar.

Alla LOVESHACK NIGHT kvällar inleds med välkomnande mingel där nya och tidigare gäster får chans att bli små pirr på varandra innan köket bjuder till bords och inleder kvällen sittande middag som bordsserveras av Ert trevliga värdpar. Under middagen blir stämningen och gemenskapen oftast väldigt hög samtidigt som suget efter kvällens spännande äventyr växer inombords.

Efter avslutad middag så väljer en del att fortsätta kvällen med en stund i bastun medans andra kanske vill fortsätta med att avnjuta en god drink i baren och socialisera innan nattens heta lekar inleds.

LOVESHACK NIGHT är en perfekt kväll för par och tjejer som är nyfikna på att vilja träffas i en avslappnad och neutral miljö i stället för lägga en massa tid och energi på att nätragga sexuella möten som sällan leder till mer än kaffeträffar. Då är det både enklare och trevligare att besöka LOVESHACK och få möjligheten att träffa flera par under en och samma kväll.

SNABB INFO – LOVESHACK NIGHT
Säsongs premiär: Lördag 21:e September
Öppettider: 20.00 – 02.30
Insläpp middag: 20.00 – 21.00
Efterinsläpp: 22.00 – 23.00
Inriktning: LOVESHACK NIGHT – Par vs. Par + Tjejer
Typ av kväll: Par & tjejkväll
Middag: Ja
Äppelpaj: Ja, inkl. glass, toppings och strössel
Vickning: Ja, klassisk LOVESHACK vickning
Medlemsavgift: Nej, LOVESHACK har inget medlemskap
Parkering: Kostnadsfritt för bil, husbil & husvagn
Entré inkl. middag: 250:- per person
Efterinsläpp: 200:- per person
Betalning: Swish alt. kontant

Vem / vilka passar LOVESHACK NIGHT för ?
LOVESHACK NIGHT är kvällen för alla par och tjejer som vill njuta av god mat och dryck samt spännande möten tillsammans i en trygg och fräsch miljö utan singelkillar.