FETA BEATS !

Hösten och vintern 2019 så presenterar LOVESHACK Sveriges absolut skönaste partykväll för alla par, tjejer och killar som älskar PARTY & SWING med grymma priser i baren plus ett dansgolv som mixar härliga hits med sköna partyklassiker samt en massa heta sexlekar i takt till musiken.

LOVESHACK inleder helgen med PARTY & SWING som är den perfekta kvällen för alla partysugna gäster som älskar mixen av en välfylld bar samt ett pulserande dansgolv som inbjuder till heta och spännande möten och lekar tillsammans med andra i natten.

PARTY & SWING är klubbkvällen där pulsen från dansgolvet ger sköna vibrationer i kroppen av lust att både dansa och njuta av sex samtidigt som baren blir en perfekt träffpunkt för mingel och vätskepåfyllning.

HAPPY HOUR HELA KVÄLLEN

Förutom skön puls från dansgolvet så har baren grym HAPPY HOUR hela kvällen på utvalda drycker samt även mat. Helt GALET !

Nedan är ett urval av kvällens glada partypriser:
Kvällens öl: 29:- sek.
Vin: 35:- sek.
Cider: 35:- sek.
Drink: 59:- sek. (4cl.)
Shot: 20:- sek.
Alkoholfri öl/cider: 25:- sek.
Juicebar: 25:-
Mat: 60:- sek.

SNABB INFO – PARTY & SWING
Premiär: Fredag 13:e September
Öppettider: 20.00 – 02.30
Insläpp middag: 20.00 – 22.00
Inriktning: PARTY & SWING – Sveriges skönaste party !
Typ av kväll: Mixafton för par, tjejer och killar
Medlemsavgift: Nej, LOVESHACK har inget medlemskap
Parkering: Kostnadsfritt för bil, husbil & husvagn
Entré: 100:- per person
Betalning: Swish alt. kontant

Vem / vilka passar PARTY & SWING för ?
PARTY & SWING är kvällen för alla partysugna par, tjejer och killar som älskar mixen av en välfylld bar samt ett pulserande dansgolv som inbjuder till heta och spännande möten och lekar tillsammans med andra i natten.